Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Hvordan et telemarketingsystem kan bruges til kajaksejlads

Hvordan et telemarketingsystem kan bruges til kajaksejlads

Nogle gange kan det være dejligt at slippe væk fra kontoret og tage sig en tur i sin havkajak. Væk fra hverdagens trummerum og bare så langt ud som muligt, hvor man bare er sig selv og naturen.

Hvor er det så godt at tage hen? Det kommer selvfølgelig også lidt an på hvor meget tid du har og hvor langt du er villig til at køre for det, alt efter hvor i landet du bor. Bor du i København så behøver du ikke køre helt til Jylland for at føle du er kommet langt nok væk hjemmefra. Bare et smut til den sydlige del af Køge bugt, tæt på Stege, hvor Stege klint rejser sig. Der er stadig rimelig lavvandet, så du ikke får alt for store udfordringer med kæmpe bølger, men samtidig er der også en rigtig flot natur og du kan være heldig at sejle sammen med en gruppe marsvin. Der er dog ofte meget tang i Køge bugt, så hvis du ikke gider pille tangen af din pagaj hele tiden eller padle i tangsuppe, så kan det være du skal vende snuden den anden vej når du skal ud og sejle. Roskilde fjord er også et godt bud, hvor der ikke er for langt at køre og der er flot natur uden alt for meget tang. Det er lige før man burde have et system til at holde styr på alle de steder man har været, som var værd at komme tilbage til og så planlægge i sin kalender, hvornår det kan lade sig gøre.

Ligesom et telemarketingsystem, hvor du har alle dine planlagte opkald (planlagte ture) på stribe, som bare venter på at blive taget. Du kan altid sætte dem ind i kalenderen lige når det passer dig og hvis det er et sted du ikke lige vil hen i denne omgang, så udsætter du det bare.

Så kan du altid holde styr på alle dine ture og planlagte ture ud i naturen og finde de ture igen, som giver mest mening at holde sig i god kontakt med. Et af de telemarketingssystemer du kunne bruge til at holde styr på det er et af de mest simple systemer der findes i Danmark. Og så kan du endda tage det med dig rundt da det er online. Det er LeoCall som efterhånden bruges af flere større virksomheder.

Det kan godt være at du tænker at du absolut ikke skal have noget at gøre med et telemarketingsystem når du har fri og er langt væk fra kontoret. Især ikke hvis du arbejder med det til hverdag. Så kan det godt gå hen og blive lidt for meget.

Men der er ikke tale om et hvilket som helst telemarketingsystem. Det virker mere som et godt overblikssystem over dine steder, hvor du så kan skrive en lille kommentar til for hver gang du har været der. Måske bliver du også så glad for det at du tænker at det vil du have på kontoret også i stedet for det nuværende system i har.

Det er ofte det man har glæde af i sin fritid at man også kan have glæde af på sin arbejdsplads. Det samme gælder også når der er noget du er glad for på kontoret, så du vælger at købe det samme til din fritid, for eksempel en computer.

Når du kommer tilbage til din arbejdsplads igen efter sådan en forlænget weekend med luft i håret og vand under fødderne, så er det også dejligt at kunne sætte sig til rette ved et system man kender og som er så enkelt at selv ens mor ville kunne finde ud af det. Så grib bare røret, som din pagaj og padl derudad mellem de nye kunder. Der er helt sikkert nogen der bider på, bare du er ihærdig nok. Det er ligesom at fiske fra kajakken. Ud med snøren og hal ind igen og bare hav tålmodighed og bliv ved, så skal der nok komme en ordentlig krabat på krogen på et tidspunkt.