Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Få det ultimative ud af din sommerfest

Få det ultimative ud af din sommerfest

Sommeren går snart på hæld, men inden da skal du nyde en sidste sommerfest. 
Det gode vejr har denne sommer ladet vente på sig, men skal man tro DMI og Vejrudsigten, bliver August en måned med mere solskin og forholdsvis fornuftige temperaturer. Er der en bedre måde at fejre sensommeren end ved at tage en tur i kajak eller kano? 

Lad kajak være centrum for din sommerfest
Det er bevist, at fysisk aktivitet udløser endorfiner, som giver os en oplevelse af velbehag.
Vi bliver i godt humør gennem udløsningen af endorfiner. Ikke nok med at kajak er sjovt og vil gøre dine gæster glade, så er det også sund motion. Gennem kajakroning får vi mere energi, styrket vores immunforsvar, styrket vores knogler og muskler samt mindsket risikoen for forskellige sygdomme. Kajakroning sørger ved korrekt udførelse for at styrke ryg-, bug-, og benmuskler. 
Roning som motionsform giver ikke belastninger på knæ, hofte og ryg på samme måde som bl.a. løb og hop, og er derfor en form for motion de fleste vil kunne være med til.
Når I er ude og ro, vil I få jer nogle smukke naturoplevelser. Det er noget helt andet at se naturen ude fra vandet. I vil opleve nye sanseindtryk, og frisk luft der pustes mod jeres ansigter. Man føler sig som et nyt og bedre menneske, når man har tilbragt dagen i naturens favn.


Mad gør sindet glad
Idet kajakerne glider ind på landjorden igen, vil I kunne nyde dagen gå på hæld sammen.
Efter en tur ude på vandet er I blevet godt sultne, for I har brugt masser af energi og jeres blod er løbet tør for næringsstoffer. Den perfekte afslutning på en god dag er gennem et godt måltid, som I kan nyde i godt selskab. Sommeren er snart forbi, og I vil derfor gerne nå at nyde den sidste smag af sommer. 
Hvad er mere perfekt end at afslutte dagen med en storslået grillbuffet? Ingen skal stå og hænge over grillen, mens alle andre sidder, og venter på at deres mad. På danske sommer-manér kan I nyde smagen af den varmrøgede laks, de marinerede kyllingelår, salat af broccoli og kartofler, mens I kan fortælle hinanden historier, og komme hinanden mere ved.

Solnedgangen kan nydes i det bedste selskab, med den bedste mad, efter en fantastisk dag med god motion og frisk luft.