Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Oplev København fra din kajak

Oplev København fra din kajak

Er du ved at planlægge familietur til storbyen, med kajaksejlads i fokus? Eller måske en konference i København for dig og dine med-kajak-entusiaster? Men du mangler lidt ideer til, hvor I skal sejle efter en lang berigende dag i konferencelokalet? Her får du inspiration til nogle gode steder i København, hvor i kan nyde en dejlig kajaktur omgivet af skønne omgivelser.

Hvis I kommer langvejs fra og ikke har jeres udstyr lige ved hånden, så er Kajakhotellet en rigtig god mulighed, da de har alt det nødvendige udstyr. Det er muligt at booke en guidede sejltur igennem Christianshavn, så I har muligheden for at se København fra vandet. Det er muligt at booke lige det arrangement man lyster, og det bliver skræddersyet efter dine behov. Der er både mulighed for hyggelig solnedgangs-tur, eller spændende lagunesejlads. Hvis der skal noget mere motion på programmet, er det muligt at spille kajak-polo i Danmarks største kajak-polo anlæg i Amager Strandpark.

 

Hvor finder man en kajak?
Hos Kayak Republic er det både muligt at leje udstyr og booke ture. Der er mulighed for at tage kajakkurser, både for dem der aldrig har prøvet det før, og for dem der efterhånden har en del erfaring på området. Kayak Republic tilbyder bookning af 4 forskellige ture, så du kan opleve København efter dine præferencer og interesser. Du kan vælge en Citytur hvor i sejler igennem Københavns hyggelige kanaler, og hvis i er friske på at opleve mere af kulturen, kan i booke Madturen, hvor I samtidig med sejlturen, smager på nordisk mad fra madsteder ved havnen, samt slutter af med en lækker middag. Er det arkitekturen der er i højsæde, er det muligt med en guidede tur, hvor der er fokus på den danske arkitektur og Københavns byudvikling, med fantastisk udsigt fra kajakken. Hvis I er en stor gruppe, som bare gerne vil nyde København i jeres eget tempo, kunne en privattur være lige noget for jer. På turen oplever I mange af de seværdigheder man bare bør se i hjertet af København.

Hvis I selv vil drage ud på et lille eventyr, er der massere af muligheder for at leje kajakker rundt omkring i Københavnsområdet. Det er bare om at finde de muligheder der passer jeres behov for en vellykket kajaktur.