Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Online dating: hvad vil kvinderne have

Online dating: hvad vil kvinderne have

Det kan være grænseoverskridende at tage den første kontakt til en smuk kvinde, som du ser tilfældigt på gaden eller i byen. Online dating giver nogle lidt andre muligheder, og det kan derfor være en smule lettere, at tage kontakten. Men der findes også ulemper ved at det foregår online. Eftersom det netop er online, har partner ikke nødvendigvis haft kontakt før, og der kan være en masse usagte forventninger og forestillinger om, hvordan den modsatte part er. Rigtig mange aspekter spiller ind, når både mænd og kvinder skal udvælge sin potentielle partner digitalt. En årsag kan være, at der er flere sanser, man ikke kan gøre brug af, som man kan hvis man mødes i det virkelige liv første gang. Det kan virke mere overfladisk, når man vælger mulige partnere online, og det er netop en af årsagerne til, at det er vigtigt at give et så præcist billede af sig selv som muligt. Når det kommer til online dating, kan det være en fordel, at man lynhurtigt kan skabe sig et overblik over, hvad det er for en person, man har med at gøre; hvilke interesser har hun, er hun humoristisk som udgangspunkt osv.

Inden du overhovedet laver en online datingprofil, kan du sikre dig, at du har tilstrækkeligt med data på din telefon. På den måde kan du bruge nettet uden at bekymre dig om diverse ekstraregninger. Tjek https://mp.dk/mobilabonnement/

 og sammenlign her forskellige teleselskaber og abonnementer.

 

Få styr på din profil

Men inden du tager kontakt til en potentiel partner på et online datingsite, er det en god idé at have styr på din egen profil. Hvis du fanger hendes interesse med din besked, vil hun helt sikkert gå ind på din profil og læse lidt om dig. Kvinder kan godt lide at føle sig trygge, så det er en god idé at skrive et par ord om dig selv, så hun ved lidt om hvem du er. Et billede er også et must for de fleste kvinder. Selvom udseendet måske ikke er altafgørende, skaber det både tryghed og giver en idé om, hvem du er.

Når du så tager den første kontakt, er det ikke altid det virker, hvis du bare skriver ”hej”. Kvinder vil gerne fanges af noget unikt – nøjagtig ligesom mænd, så prøv at skil dig ud fra mængden. Din besked skal være personlig, og du skal undgå at bruge pladderromantiske ord såsom ”pussenusse” og ”prinsesse”. Vælg dine ord med omhu, og vær gerne lidt kreativ. Kvinder kan godt lide opmærksomhed, så hvis hun har skrevet noget i sin profiltekst, som særligt fanger dig, så kommenter på det og spørg yderligere ind til hendes tekst. Det nytter ikke noget, at skrive en standardbesked til samtlige kvinder, de fleste kvinder kan også godt regne ud, om du har læst hendes profil eller ej. Herudover skal du gerne vise, at du ikke kun har set på hendes billede, men rent faktisk interesserer dig for hende som person. Hvis du har nogle interesser, der er de samme som hendes, er det oplagt at starte samtalen omkring disse.

Kvinder kan også godt lide komplimenter. Så hvis du kan smide et kompliment ind, som ikke kun handler om hendes flotte krop eller lignende, er det altid en god idé at give det forholdsvis hurtigt. Men pas på med at giv for mange. Det er de færreste kvinder, som synes at det er fedt at få komplimenter i hver sætning.

 

Humor er vigtigt

Ligesom mænd, sætter de fleste kvinder stor pris på humor. Prøv derfor at læg ud med en humoristisk besked, men pas på den ikke bliver for overfladisk eller påtaget. Det fungerer ikke, hvis det er tydeligt at du bare fyrer en dårlig joke af, bare for at få opmærksomhed.

Nå du skriver til en kvinde, så se kontakten som en samtale der skal udvikle sig. Hvis i har nogle fælles interesser, er det som regel et godt udgangspunkt. Både fordi du viser, at du har læst hendes tekst, men også fordi du fortæller noget om dig selv.

Noget af det værste, du kan gøre er at udstråle usikkerhed. Kvinder kan godt lide selvsikre mænd, men det må heller ikke være for meget af det gode. Find derimod en god balancegang. Pas også på med at presse på. Ligesom du med stor sandsynlighed ikke bryder dig om at modtage en besked fyldt med forpligtelser og forventninger, kan kvinder heller ikke lide det. Hold lidt igen, men vis interesse. En god måde, at tænke det er på at overveje hvad du ville sige til hende, hvis du stod overfor hende og skulle tage den første kontakt. Du ville med stor sandsynlighed ikke begynde at planlægge jeres bryllup eller hvor i skulle rejse hen, når i var blevet kærester.

 

Et sidste guldkorn

Et sidste vigtigt aspekt, der er værd at forholde sig til er, at du skal lægge op til svar. Der er overraskende mange, som er så opmærksomme på at skrive en god første besked, at de glemmer at kvinden skal have noget at svare på. Den letteste måde at gøre det på er, at stille et spørgsmål – men ikke for mange. Det må ikke virke som et forhør, men skal vise din interesse for hende.

Disse råd er universelle og gælder uanset hvilket datingsite, du benytter dig af. Men hvis du er i tvivl om, hvilket datingsite der vil give dig bedst mulighed for at finde din drømmekvinde, så gå ind på https://datingpilot.dk/ under “dating sider” og undersøg hvad de forskellige sites tilbyder og hvilke målgrupper de har.