Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Nyd en skøn ferie med at surfe

Nyd en skøn ferie med at surfe

Elsker du vand og vind? Så vil du helt sikkert også elske at surfe.

Du kan nyde en skøn ferie i sneen med at stå på snowboard, og du kan nyde en skøn ferie et varmt sted med at surfe. Det komme an på, hvad du er mest til. Surfing er dog et rigtig godt alternativ til at stå på snowboard, hvis du foretrækker varme og badetøj frem for kulde og masser af tøj – eller hvis du bare gerne vil prøve noget andet.

Surfing er også et godt alternativ til snowbording, hvis du gerne vil have en god kulør med hjem fra ferien. Det er svært at blive brun, når man er er nødt til at være pakket ind i hue og handsker og masser af andet skitøj for at hold varmen. Surfing foregår typisk et varmt sted, hvorfor der er god mulighed for at blive flot brun på sin ferie.

 

Tag dit bræt og tag med ud og surf

Der er mange steder rundt omkring i verden, hvor man kan komme til at surfe, og der findes mange gode surfing-steder. Ét sted, der dog skal nævnes, når man snakker om gode surfing-steder, er Californien. Med sit blå vand og i det hele taget bare skønne sted kan Californien stjæle ethvert surfer-hjerte. Hvis man elsker at surfe, bør man næsten tage til Californien med sit bræt. 

Noget af det vigtigste, når man skal ud og surfe, er gode bølger. Nogle gode, store bølger så man rigtig kan komme op og stå flot på dem.

Mange gode, store bølger for én eller to gode bølger om dagen, kommer man ikke langt med. Der skal være bølger og bølger og bølger hele tiden, når man er ude og surfe, for når en bølge når bredden, skal der gerne være en anden, man kan tage. Sådan er det i Californien.

Op på brættet og ud med armene, hold balancen og nyd det. Måske det er noget for dig at komme ud og stå flot på en bølge i godt vejr. Hvis det er det, og du samtidig ønsker at se en helt anden del af verden, så overvej Californien – hvis du også gerne vil lave andet end at surfe, når du er på ferie, kan du sagtens supplere turen med at se andre steder.

 

Suppler surfing-turen med en tur til Las Vegas

Mens du alligevel er afsted, kan du jo overveje at tage en smuttur til Las Vegas. Las Vegas er ikke kun kasinoer og gambling, der sker meget mere, som er værd at opleve. Ligesom bølgerne i Californien er værd at se for en surfer, så er Las Vegas værd at se for en, der vil have en på opleveren.

Las Vegas er et fascinerende sted, hvor der sker alverdens ting. Tjek vegasguiden.dk ud, hvis du planlægger en ferie på de kanter – du vil helt sikkert ikke blive skuffet. 

En tur til både Californien og Las Vegas kan bestemt betegnes som hele pakken, og du vil uden tvivl få en oplevelse for livet.