Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Kajaktur frem for charterrejse

Kajaktur frem for charterrejse

Der er rigtig mange danskere, der er utrolig glad for at tage på charterrejse. Det er da også en rigtig lækker tur for selvforkælelse, men det kan også være sjovt at prøve noget andet. Hvis du ikke helt ved, hvad det kunne være, så kunne det være oplagt med en kajaktur. Det er de færreste, der gør det, men de fleste vælger at gøre det igen, når de først har prøve det. Det er en helt bestemt indre ro, du opnår med denne form for ferie. Her er der ingen uro, som du kender det fra hverdagen. Det er bare dig (og dem, der er med dig) sammen med naturen. Hvis du vil opnå at afstresse helt, så finder du ikke en bedre mulighed.

 

Mange smukke områder i nærheden

Det bedste af det hele er næsten, at du ikke behøver at rejse rigtig langt for at finde et sted, hvor det er værd at tage en kajakferie. Du kan sagtens blive i Skandinavien og opleve en helt fantastisk natur, som du ikke ser hver dag hjemme i Danmark. Danmark har trods alt ikke den mest spændende natur, da vi trods alt ser på den hver dag. Det kan dog virkelig give noget til oplevelsen, hvis du tager lidt nord på til Sverige og Norge.

Når det så er sagt, så er der heller ikke noget galt i at tage en kajakferie i Danmark, da vi også har meget skøn natur rundt omkring i landet. Det er ligeledes den nemmeste mulighed, da du dermed ikke skal rejse i længere tid for at komme til et sted, hvor det er en god ide at sætte kajakken i vandet.

 

Andre oplevelser med kajakturen

Når du er på charterrejse, så er det ofte en ferie, der består af en masse tid ved en pool eller en strand. Du spiser en masse god is, shopper lidt og ser lidt kultur. Det er i den grad en ferie, der kan være super lækker, men det kan, som nævnt, være rigtig rart at opleve noget andet. Hvis du vælger en kajakferie, så kan du få en rigtig aktiv ferie, hvor du i den grad får brugt kroppen, da du ellers ikke kommer fremad.

Med en kajakferie kommer du også til at opleve nogle helt andre ting, end dem du oplever med en charterferie. Det bliver en ferie fuld af natur og frisk luft, og så er maden formentlig ikke så meget i fokus – med mindre du sejler efter steder, der kan give dig en kulinarisk oplevelse.

 

Prisen kan være en vigtig forskel

Hvis du gerne vil ud på en ferie, der ikke er alt for dyr, så kan kajakturen også være at foretrække frem for charterrejsen. Du kan selvfølgelig altid gøre en charterrejse billigere ved hjælp af Primo Tours rabatkode, så det ikke bliver alt for økonomisk svært at komme af sted. Men med en kajaktur slipper du eksempelvis for en flybillet og dyr overnatning. Der er dermed noget at spare, hvis du vælger kajakferien frem for charterrejsen.