Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

2 tip til at få bedre oplevelser med din kajak

2 tip til at få bedre oplevelser med din kajak

Lige umiddelbart virker det jo ikke som om, at ens valg af a kasse har nogen indflydelse overhovedet på de oplevelser, man har ude på vandet med ens kajak. Men det har det faktisk, og her giver vi dig to grunde til, hvorfor det netop har betydning, hvilken a kasse du vælger.

Læs med her, så du kan være sikker på, at du får fat i en rigtig a kasse, så du kan nyde dine oplevelser med kajak.

Få råd til at bruge kajak

Om du så ejer din egen kajak eller benytter en nede i den lokale klub, så kan det sagtens gå hen og blive en lille smule smådyrt at benytte kajak. Hvis du ejer din egen kajak, så skal denne jo holdes ved lige, og måske skal der endda købe en ny af og til. Og omvendt skal du, hvis du ikke ejer din egen kajak, betale for forskellige leje udgifter nede i klubben.

Derudover kommer udgifter til diverse former for udstyr og sikkerheds redskaber. Så som du kan se kan det hurtigt løbe op i ret mange penge, og det handler dermed om at kunne spare sine penge på andre områder.

Vælg derfor en a kasse, som ikke sluger alle dine penge, så du i stedet kan bruge dem på dine kajak oplevelser - hvilket der er en hel del sjovere måde at bruge sine penge på. Du kan blandt andet tage et kig på ca a kasse og se, om de er billigere end din nuværende a kasse.

Ro i sindet

Grunden til, at man melder sig ind i en a kasse, er, fordi man gerne vil sikre sig selv bedst muligt et tilfælde af, at man skulle gå hen og blive arbejdsløse en dag. Når man er meldt ind i en a kasse, er man nemlig sikret for ikke at ryge helt ned på kontanthjælpsniveau i indtægter, man kan i stedet bevare en nogenlunde indtægt gennem dagpenge.

Det er netop af denne grund meget vigtigt, at vi har tillid til den a kasse, som vi er meldt ind i. De er nemlig med til at ’redde’ os, hvis jeg pludselig bliver fyret, sygemeldt eller lignende - og sådan en periode er stressende nok i forvejen, uden at man ovenikøbet også skal bøvle med en dårlig a kasse.

Samtidig kan det være rigtig svært at nyde sine oplevelser ude på kajakture og lignende, hvis man går og er bekymret for sin a kasse. Sådanne bekymringer kan nemlig ligge og lure i baghovedet og kan være forstyrrende under andre perioder i vores liv, hvor vi gerne vil kunne slappe af og nyde livet.

Vælg din a kasse med omhu

Som du kan se har valget af din a kasse større indflydelse på andre dele af dit liv, end man lige skulle gå og tro - som for eksempel på dine oplevelser ude med kajak. Det er derfor vigtigt, at du vælger en a kasse med stor omhu og sørger både for at 1) du har råd til den, og 2) at du har tillid til den.