Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Mangler du lidt underholdning til kajakturen? Læs her

En gang imellem er det nødvendigt at hive teltpælen op og flytte ud i skoven, bare lige i en weekend. Du har behov for at hive stikket og nyde dine omgivelser.

Specielt hvis du sejler i kajak til hverdag, brænder det ofte i padlerne for at komme længere væk, end hvad du kan nå på en eftermiddag.

Denne skønne weekendtur med venner eller kæreste er fantastisk og sjov, og lige hvad du har behov for. Men selv på din skønne weekendtur er der behov for enerum med din telefon - bare for at lade dine egne batterier.

En weekendtur er herlig, men behøver et afbræk

I starter en sen fredag eftermiddag eller måske først om aftenen. I når lige at få roet nogle kilometer, inden I er ved den lejr, hvor I skal sove og lave mad.

I vågner og har en fuld dag med bare at ro, snakke og dufte naturens herlige oxygen - der mangler storbyens os. I ser måske endda dyr, I aldrig har oplevet i den danske natur - måske fanger i en fisk.

På afstand er weekendturen altid en god idé og altid dejlig at planlægge og glæde sig til. Der er dog også de der ting på turen, man helt havde glemt ville komme.

Vi pakker ikke til de små skænderier, til den dårlige nattesøvn eller uret, der pludselig ryger i vandet. Det sker ligesom bare af sig selv.

Det ødelægger selvfølgelig ikke hele turen, men sker det på et uheldigt tidspunkt, kan det sagtens tage et indhug i humøret.

Hvad I har brug for, er måske bare lige en halv time, hvor I er adskilte. Måske skal du bare lige lade batterierne op.

Spil på dit spil og dine helte på Esport

De batterier kunne blive opladt ved at underholde dig med et oddse på din esport. Du kan klikke dig ind og oddse på eSports-Betting.io/da. Du kan følge med i kampen og vinde dig nogle mønter. Eller du kan bruge lidt tid på at læse op om holdene og smide et odds, du først får svar på dagen efter.

Bare det, at du lige kommer væk og får brugt tiden på noget andet. At du kan fokusere på dit spil, på dit odds, giver dig utrolig meget energi igen.

Og hvis du så taber, er det altid rart at kunne lægge telefonen fra sig og være i den herlige natur, måske dækket af en shelterstag i regnvejret.

Kom smilende tilbage til de andre

For turen er på ingen måde ødelagt, bare fordi du har mistet noget i søen, fordi I har haft et skænderi eller fordi der ikke er mere mad før næste stop.

Husk, hvorfor I tog derud sammen, hvad var det I havde glædet jer til? Er den glæde faldet i søen, så find på noget nyt. Og nyd, at intet er, som I forventer det i den vilde natur.

Et afbræk er nødvendigt, men I er der sammen, og oplevelserne vil I ikke have med nogen anden.