Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

 Spar penge med Mackeeper og køb en ny kajak i stedet for en ny Mac

Spar penge med Mackeeper og køb en ny kajak i stedet for en ny Mac

Hvor går turen hen næste gang du skal ud og sejle i kajak? Du tænker måske allerede på at komme væk igen, selvom det ikke er så længe siden du har været afsted? Eller måske er det så længe siden du har været afsted at du ikke kan huske hvordan det var, så du glæder dig helt vildt til at komme afsted igen, bare dig og kajakken. Væk fra den travle hverdag og den gængse trummerum og alle de forpligtelser der er.

Det kan godt kræve lidt planlægning at få en god tur i kajak, især, hvis det er en udenlandstur. Så skal der bestilles hytte, campingplads eller hotel, alt efter hvor komfortabel du er og der skal bestemmes hvor i verden det skal være. Og sidst men ikke mindst skal ferien til det jo også planlægges og aftales med din arbejdsplads.

 

Vedligehold bedre end køb-og-smid-væk

Når du sidder og planlægger din næste kajaktur, måske til Norge eller Sverige, så er det rimelig træls, hvis de programmer du bruger er langsomme og du skal genstarte programmerne hele tiden. Hvis du synes din Mac er blevet lidt langsom og den tænker længe over hvis du zoomer ind eller ud på Google Maps, så behøver du ikke at frygte om du har fået virus eller om du skal skifte den ud. Den trænger bare til en lille rensning, ligesom hvis din kajak har ligget for længe på land.

I stedet for at blive irriteret over din computer og overveje at købe en ny, kan du bruge Mackeeper til at rense den med. Så har du sparet rigtig mange penge, som du for eksempel kan bruge til at købe en ny kajak. Det er ikke hver dag man køber en ny kajak, da de ikke er helt billige. Men det samme gælder også en Mac computer. De er heller ikke helt billige, så det er heller ikke hver dag man køber sådan en. Derfor kan det bedre betale sig at holde sin Mac ved lige, ligesom du ville gøre med din kajak.

En Mac holder længe og den kan holde endnu længere, hvis du bare renser den en gang imellem i stedet for at købe en ny. Selvom det er en Mac og den er kendt for ikke at rage virus til sig, så kan det næsten ikke lade sig gøre at slippe udenom at få noget skidt på sin computer. Det svarer lidt til at lade sin kajak ligge i vandet vinteren over og ikke forvente at den vil blive besat af rurer i bunden eller få små revner på grund af frosten. Så der er en god grund til at de fleste mennesker tager deres kajak med hjem og passer godt på den.

 

Online på tur

Hvis du alligevel ikke kan undvære at være online, når du nu er afsted på tur, så kan du jo tage din Macbook med, hvis det er sådan en du har. Så kan du sætte den til at lade Mackeeper rense den imens du er ude og sejle. Det kan jo også være at du gerne vil være alene når du sejler, men stadig gerne vil holde kontakten med familien, når du er tilbage i hytten. Eller måske vil du gerne lægge nogle billeder af dine oplevelser op på Facebook, Pinterest eller Instagram.

Du skal huske at passe på hvor du sejler, så du ikke rammer en sten der river hul i bunden af kajakken. Men hvis uheldet skulle være ude, så er det jo heldigt at du ikke har brugt alle pengene på at købe en ny Mac, men bare har renset den, så den er blevet hurtig og frisk igen. Så kan du bruge alle pengene på en ny kajak i stedet så du kan komme endnu en tur til Norge og sejle i de smukke fjorde.

Det er vigtigt at leve livet mens man kan og nyde de øjeblikke, som aldrig kommer tilbage. Derfor skal der selvfølgelig være så lidt spildtid ved computeren som muligt og så meget tid i kajakken, som muligt. Så husk redningsvesten til dig selv og smid en redningsvest på Mac’en, så den bliver renset for grimme filer og du ikke behøver købe en ny.