Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

3 smukke steder at sejle kajak i Danmark

3 smukke steder at sejle kajak i Danmark

Det er hyggeligt at sejle og det er specielt hyggeligt at sejle i kajak. Der er mange søer og åer i Danmark, som man kan sejle kajak på. Men her får du altså et lille tip til, hvor du finder 3 af de smukkeste steder at sejle kajak i Danmark.

Bagsværd sø

Vandet og naturen omkring Bagsværd sø er virkelig smukt og kræver virkelig et besøg, hvis du endnu ikke har sejlet kajak der. Når du sejler på Bagsværd sø, så kan du sejle hele vejen op til Lyngby sø, eller du kan sejle den anden vej og ned til Furesø, som ligger mellem Værløse og Ballerup. Det er altså et stort vandområde, som du kan sejle på her.

På din vej kan du møde den mest hyggelige lille kiosk, hvor du om sommeren kan sejle ind til bredden og gå op og købe en dejlig is som du kan nyde i din kajak. Du finder også masser af skønne og naturrige steder, hvor du kan holde ind og spise din frokost. Holder du af at sove ude i naturen, så er der også masser af både teltpladser og shelter pladser rundt omkring Furesøen, hvor du kan slå lejr for natten. Bagsværd sø rummer altså masser af smuk natur, hyggelige iskiosker og overnatningsmuligheder. Så er du til at sejle på en sø på Sjælland, så er Bagsværd sø altså en oplagt mulighed.

Silkeborgsøerne

Kommer du fra Jylland og foretrækker du at sejle kajak i Jylland? Så er Silkeborgsøerne stedet hvor du skal tage din kajak med til og sejle dig en tur. På Silkeborgsøerne møder du noget af Danmarks absolut smukkeste natur. De er kendte i hele landet for deres smukke udsigt og natur liv. Derfor vil du også her kunne opleve masser af skøn natur. Ligesom ved Furesø har Silkeborg søerne også masser af overnatningsmuligheder. Så holder du af at tage en nat i naturen, så er det altså også muligt her.

Gudenå

Er du mere til at sejle på en Å frem for på en sø? Så er det Gudenå du skal tage til. Kender du ikke i forvejen Gudenå, så er det Danmarks største å og her er der mange der holder af, at sejle i kajak. Der bliver også afholdt kajakløb på Gudenåen hvert år, som du kan se hvis du har lyst.

Vind penge til din egen kajak

Har du endnu ikke din egen kajak? Går du blot og drømmer om en? Så vind pengene til den. Er du dygtig til poker, så kan du langt hurtigere vinde penge til en kajak fremfor, at bruge lang tid på at spare op til en. På pokernyheder.io kan du læse meget mere om hvordan du vinder penge på poker. Det kræver blot øvelse, før du er rigtig god til poker. Men når du først er rigtig dygtigt til at spille poker, så er det en rigtig godt spil at vinde penge på. Har du endnu prøvet at spille om penge? Så start med at spille om små beløb, indtil du føler dig fortrolig med det.