Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Gode tips til en andeledes ferie i det fri

Gode tips til en andeledes ferie i det fri

Hvis du gerne vil prøve noget anderledes end den årlige charterrejse sydpå, hvor du normalt ligger ved poolen i en uge, så læs med her. Ferien kan nemlig laves om til en aktiv rejse, hvor der er rig mulighed for at opleve naturen, både fra land og til vands. Læs med her.

 

Tag på kajak tur og oplev naturen

 

Der findes mange muligheder i Danmark, hvor det er muligt at sejle i kajak. At sejle i kajak kan være ren terapi for nogle, og en glimrende måde at opleve naturen på. Der findes mange campingpladser, hvor det er muligt at leje en kajak, samtidigt med, at man f.eks. overnætter på campingpladsen.

Når du sejler i kajak, kan du også være heldig at komme helt tæt på dyrelivet i det område, som du befinder dig i på turen. 

 

Sov i telt i det fri

 

Du kan også vælge at slå et telt op selv et sted i f.eks. Danmark, eller måske Norge eller Sverige og så tage en kajak med. Hvis du har en partner, familie eller venner som gerne vil med, kan I jo lave det til årets tur. Hvis du normalt ikke er naturmenneske, så kan dette være en fed udfordring for dig. Måske finder du ud af, at det faktisk er rigtigt givende at være ude i det fri, kun dig og naturen omkring.

 

Spil krydsord om aftenen

 

Når mørket falder på, skal man selvfølgelig lige vænne sig til, at der ikke lige er et tv, som man kan tænde. Når man er i naturen, er man nødt til at tænke mere kreativt og specielt om aftenen. Et rigtig godt tip kunne være at spille kryssord. Krydsord er genialt, til når man skal få tiden til at gå, og så er det rigtigt hyggeligt. Når man spiller krydsord, så handler det nemlig om at finde løsninger. Krydsord gør derfor, at man skal bruge hjernen en del, hvilket slet ikke er så tosset for at holde den i gang.

 

Et must at have med på en campingtur, er selvfølgelig et kort spil. Til aftnerne med bål omkring din camp, kan du både spille med venner, eller du kan ligge et kabal spill. Fordelen ved at lægge kabale er, at du kan spille det helt alene. Hvis dine venner alligevel gerne vil deltage, så er der heldigvis mange sjove spil, som kan give mange timers underholdning.