Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Kajakroning til sommeren OL i Tokyo

Der er ikke længe til, der er OL 2021 i Tokyo. Sommerens OL er en af de største sportsbegivenheder, der findes. Her er kajakroning selvfølgelig også repræsenteret fra Danmark. Du kan følge spændende heats i både kano og kajak i sprint og slalom.

 

Det bliver spændende at se, hvordan de danske kano- og kajakroere klarer sig i sommerens OL i Tokyo. Hvis man er interesseret i at odds på kano, kajak og roning, så kan man placere et bet. Du kan både spille på et resultat før et heat eller en begivenhed, men du kan også live bette, altså hvor du spiller, mens det hele er i gang.

 

Mulighed for at spille på de danske roere

Inden man går i gang med online betting, så er det vigtigt at sætte sig ind i odds og sandsynligheder. Det er vigtigt, hvis man spiller om penge, at man er sat godt inde i sagerne. Det kan du læse meget mere om online. Derudover skal man huske altid at spille sikkert, også når det gælder sportsbetting.

 

Der er mange forskellige ting, man kan oddse på til OL. I roning bliver der konkurreret i slalom og sprint i både kano og kajak. Sprint foregår på en sø med et rostadion, mens slalom foregår på kunstige anlæg med en kraftig strøm. I år er der repræsenteret danske enerkajakker, toerkajakker og firerkajakker. Der er altså rig mulighed for at få set en masse dansk roning til dette års OL i Tokyo.

 

Drømmer du om selv at komme i gang?

Måske du ikke allerede selv roer i kajak, men har lyst til at prøve kræfter med det. Så kommer der her nogle tips! Et af de spørgsmål, som mange sidder med er, om det ikke er meget dyrt at gå i gang med kajakroning. Men det behøver det faktisk ikke at være.

 

Det er selvfølgelig noget udstyr, man skal bruge for at kunne komme i gang. Her er den største udgift selve kajakken. Men det er flere måder at gøre opstarten billigere på. Der findes nemlig mange typer kajakker, og man behøver ikke vælge den dyreste, når man er begynder. Hvis man undersøger markedet ordentligt, eller vælger at købe en brugt kajak, er der mange penge at spare.

 

Til de længere ture på søen

Derudover kan man overveje, hvor meget udstyr man egentlig har brug for til at starte med. Udover sikkerhedsudstyr, så er det ikke meget, som er strengt nødvendigt. Det kan man altid supplere med senere hen.

 

Måske drømmer du om at tage nogle længere ture end bare en eftermiddag hist og her. Kajakken er perfekt til at tage på længere ture i naturen. Her er det dog vigtigt, at man forbereder sig godt hjemmefra. Du kan læse meget mere om, hvordan du begår dig længere tid i naturen. Det er fx godt at vide, hvordan du laver bål. Så er du små småt ved at være klar selv at komme ned i kajakken og ud på vandet.