Du er her: Forside » Kajakblog

Kajakblog

Hvordan finder du de bedste muligheder for kajakroning?

Hvordan finder du de bedste muligheder for kajakroning?

En Mac computer er det ideelle hjælpemiddel til at undersøge, hvor og hvordan du kommer til at dyrke den adrenalinfyldte hobby kajakroning. Den er samtidig et middel til at undersøge sikkerheden omkring denne sport, hvilket udstyr man bør anskaffe sig til det, eller generel viden om kajakken og dens historie. Mac computeren finder hurtigt frem til den ønskede viden om kajak, og giver en overskuelig oversigt af, hvor og hvordan du kan begynde på din nye hobby.

Hvordan forbedrer du din Mac computers hastighed?

En Mac computer er en af de dyreste computere at investere i. Derfor skal man gerne kunne få mest ud af computeren, samtidig med at den gerne skal have en lang levetid. Herudover er Mac computeren også en af de computere, hvor man kan arbejde mest teknisk i de forskellige avancerede systemer, som kun en Mac indeholder. Ofte bruges computeren derfor til bestemte programmer på studiet eller arbejdet, som forbedrer kvaliteten af det materiale, man vil bearbejde på en bestemt måde. Det er derfor ideelt, at Mac computerens hastighed er optimal, så arbejdet på studiet eller jobbet kan fuldføres som det skal. Men hvordan kan man så gøre en langsom Mac computer hurtigere?

Det første, man kan gøre, er at rydde op i de programmer på computeren, der starter automatisk, når man tænder den. Dette gøres ved at gå åbne ’systemindstillinger’, hvor man trykker på ’brugere og grupper’, for herefter at vælge ’log ind-emner’. Under ’log ind-emner’ kommer derved en liste over alle programmerne der starter automatisk, og herfra kan man vælge hvilket eller hvilke man ønsker at slette. Man markerer herved et program, som man ønsker at slette, og trykker på minusset under oversigten af programmerne. 

Det man ellers kan gøre, for at forbedre hastigheden på en Mac computer, er at anvende værktøjet Aktivitetsovervågning, hvor man kan se hvor mange processorkræfter programmerne på computeren lægger beslag på. Aktivitetsovervågning er et program, man kan finde under ’hjælpeprogrammer’ på Mac. Hvis der er et program, der kræver for meget unødvendig processorkraft, kan man lukke det ned ved at markere programmet og trykke på ’slut proces’.

Hvis du ønsker at vide mere om, at gøre en langsom Mac hurtigere, er der yderligere information at hente på nettet.